steinan-park


Velkommen til visning

i Edgar B. Schieldrops vei 7,
onsdager kl. 12 – 13


Visste
du at… 

Høyspentledningen
som går over
Steinan Park skal
legges i rør under
bakken?

Salgstrinn 2 er ute for salg – finn leiligheten som passer for deg!

Det er veldig mange som ønsker å bo på Steinan Park. Etter salgssuksessen på trinn 1, har vi nå lagt ut trinn 2 som består av to bygg med til sammen 69 leiligheter.

Det er mange gode alternativ, i de fleste størrelser og med ulike planløsninger. Meld din interesse og se alternativene i boligvelgeren.


Noen ganger kommer det boligprosjekter som skiller seg fra mengden. Steinan Park er et slikt prosjekt.

Leiligheter fra
34 til 132 m
2

Sentral
beliggenhet

Solrik
og vestvendt

Marka som
nærmeste nabo

Sykkelavstand
til det du trenger

Solrikt og sosialt

Steinan Park er vendt mot sydvest og har flotte solforhold. Leilighetene blir selveier og alle får balkong eller egne uteplasser. Her kan du ta heisen opp fra garasjeanlegget og glede deg over store vindusflater, mye lys og se ut på gode fellesområder for både lek og hygge.

Velg mellom effektive 2-roms, leiligheter med utsikt,
elegante toppleiligheter og romslige rekkehus
fra 34 til 132 m2.

Kort vei til det beste

Steinan Park blir en ny bydel med mange etablerte og varierte tilbud. Her blir det enkelt å bo med alt du trenger til daglig som nærtorg, barnehage og dagligvare.

Omgitt av rause friområder med gangavstand til flere treningsanlegg, blir Steinan Park et skattekammer av muligheter, tilbud og aktiviteter.

Leie til eie

Mange står utenfor boligmarkedet. Som en del av vårt samfunnsansvar tilbyr vi Leie til eie for at flere skal få mulighet til å eie sin egen bolig. Det bidrar til å redusere økonomisk ulikhet. Leie til eie passer for deg som har inntekt til å betjene boliglånet og spare ved siden av, men som i dag mangler nødvendig egenkapital til å kjøpe ny bolig fra oss. Leie til eie er en ordning man må søke på i tidsbegrensede søknadsperioder. 

På Steinan Park bor du mellom marka og byen

Steinan Park byr på en unik kombinasjon av umiddelbar nærhet til vakker natur og behagelig avstand til sentrum. Visste du at det bare er 5 km til ned til Trondheim Torg?

I tillegg får du Estenstadmarka som nærmeste nabo. Her får du et terreng med skiløyper, sykkelstier, badekulper, sopp og bær det vil ta mange år å utforske. Kanskje blir Estenstadmarka, Månen eller Burmaklippen neste stopp?

Kort vei til
studier og arbeid 

Utenfor inngangsdøra har du et variert sykkelnett i alle retninger. Fra Steinan Park tar det bare noen minutter til Nardosenteret, Moholt eller Risvollan. Her er det er flere butikker, restauranter, apotek, frisør, bakeri, legesenter, bibliotek med mer. 

Til arbeidsplassene på Sluppen, Teknobyen, NTNU, St. Olav og i Midtbyen tar det under 15 minutter med sykkel. Bussen bruker under et kvarter til Gløshaugen og rundt 20 minutter til byen.

Meld interesse

Kontakt megler